Polo majice

U našoj ponudi možete pronaći ženske i muške polo pamučne majice u svim bojama. Majice su od sto postotnog pamuka, a možete ih koristiti u privatne i poslovne svrhe, za sport ili slobodno vrijeme. Naše polo majice su izbor mnogih firmi, koji ih koriste kao uniforme svojih uposlenika, ili kao promo materijal, upravo zbog njihove udobnosti i elegancije. Osim toga, njihova jednostavnost, i klasičnost, nudi mnoštvo mogućnosti za kombinovanje sa drugom odjećom. Možete ih nositi uz pantalone, šorc, suknju, bermude, … Naše majice su pravi izbor za vas, za svaku situaciju.

Osim toga, polo majice

su tradicija koja traje. Majice su izrađene od visokokvalitetnog pamučnog piquéa, savršenog kroja s rebrastim ovratnikom, na kopčanje. Gustina pletenja naših majica je 190 ±5%. Izuzetno su postojanih boja, te je skupljanje ovih majica po širini do 1%, a po dužini 3-5%. Možete ih prati na temperaturi od 40˚C i sušiti u sušilici za veš na laganom programu. U našoj ponudi su vam dostupne u velikoj paleti boja koje možete da birate, dugih i kratkih rukava, te da odaberete štampu na njima koju vi želite.

Budite kreativni,

jer mi smo tu da udovoljimo vašoj kreativnosti, ta da vaše polo majice budu personalizovane. Imamo veličine za djecu, žene i muškarce, po odličnim cijenama. Pogledajte našu kompletnu ponudu i odlučite se za kvalitet, udobnost, tradiciju. Osjećajte se dobro u svojoj majici, u svakoj kombinaciji. Pratiti trendove je teško, ali ako ste u polo majici, sigurno ćete biti u trendu.

Kontaktirajte nas