O nama

Preduzeće “LOBBY” d.o.o. je osnovano 2005. godine i nalazimo se na magistralnom putu Banja Luka – Gradiška na svega 20 kilometara od granice sa EU (Hrvatska). Osnovna djelatnost preduzeća je proizvodnja trikotažne odjeće, gdje izdvajamo: majice, polo majice, dukseve, trenerke te  ostalu odjeću od trkotažnih materijala.
Direktni smo uvoznici materijala iz Turske proizvođača HAKANTEKSTIL iz Istanbula. Trenutni kapacitet proizvodnje je, zavisno od modela, od 12000-15000 jedinica mjesečno.
Na tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu proizvoda , prilagođavanju željama kupaca te poštovanju rokova isporuke. Naš moto je ” zadovoljstvo je imati zadovoljnog kupca”.
Upoznajte nas a mi ćemo se truditi da vaše želje postanu stvarnost.

Pošaljite upit

Ukažite nam Vaše povjerenje

Polo majice

Osnov muške i ženske garderobe su polo majice i obična majice. Uopšte nije bitno koje je godišnje doba Vi možete napraviti niz kombinacija majica. Lobby Vam može ponuditi majice različitih veličina, kratkih ili dugih rukava. Na vama je šta ćete odabrati. Nema ništa bolje od udobne polo majice u kojem dobro izgledaš i još bolje se osjećaš!

Obične majice

Moderne, udobne i lagane pamučne majice kratkih i dugih rukava. Ženske i muške majice Lobby su modni elementi, kojih nikad nije previše u ženskim ormarima. Zbog pažljivog izbora materijala i kvalitetne izrade, su prijatne na dodir i udobne, pa ćete se u njima osjećati odlično. U ponudi su majice svih boja i veličina,koje se mogu nositi i…