Majice Banja Luka

PAMUČNE MAJICE – MUŠKE I ŽENSKE PAMUČNE MAJICE, DEČIJE MAJICE, REKLAMNE MAJICE BANJA LUKA

U našoj ponudi možete naći moderne i kvalitetne pamučne majice, svih boja i veličina. Naše majice su pravljene od sto postotnog pamuka, udobne su i savršeno pristaju. Ako odaberete naše majice, bićete veoma zadovoljni. Mnoge kompanije se odlučuju za pamučne majice iz našeg asortimana, kao radne majice za svoje uposlenike, ili kao reklamne majice za svoje klijente. Osim što možete birati razne boje i veličine, možete birati i majice dugog ili kratkog rukava, ženske, muške i dječije.

Pamučne majice iz našeg asortimana su klasične i svevremene. Možete ih lako kombinovati uz bilo koji drugi komad odjeće. Možete biti unikatini i personalizovati svoju majicu kod nas. Budite kreativni i jedinstveni, a mi smo tu da odgovorimo vašim zahtjevima.

Majice su napravljene od najfinijeg pamuka, nježne su na dodir i udobne su. Gustina pletiva pamučnih majica je 150 ±5%. Možete ih prati na temperaturi od 40˚. Izuzetno su postojanih boja, te je skupljanje ovih majica po širini do 1%, a po dužini 3-5%.

Osjećajte se dobro u svojoj majici, budite jedinstveni. Naše majice su pravi izbor za vas.

Majice Banja Luka
Majice Banja Luka

Majice Banja Luka

PAMUČNE MAJICE – MUŠKE I ŽENSKE PAMUČNE MAJICE, DEČIJE MAJICE, REKLAMNE MAJICE BANJA LUKA

Pamučni tekstil – Reklamne majice , široka paleta reklamnih tekstilnih odevnih predmeta. Izaberite model, boju i veličinu pamučne majice u najboljem mogućem odnosu cene i kvaliteta reklamnih odevnih predmeta. Radimo reklamu na Vašim majicama različitim tehnikama štampe, termo transfernim folijama ili tehnikom reklamnog veza na tekstilu u zavisnosti od tiraža i modela reklamnih majica.

  • 100% pamuk visoke gustoće idealan i za štampanje.
  • Dostupne u standard i premium kvaliteti od 155 do 200g.
  • Ušivena traka na unutarnjoj strani ovratnika i ramenima za postizanje veće udobnosti i bolje opstojnosti oblika.
  • Pamuk prethodnim pranjem i kuhanjem skupljen za optimalno zadržavanje oblika.
  • Dvostruki paralelni šav na porubima rukava i donjem porubu.
  • TearAway™ etiketa – etiketa koju po želji možete otkinuti jednim potezom.
  • Proizvod je dostupan u širokoj paleti boja i veličinama od S do 4XL.
  • Muški, ženski i dječiji modeli.